Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MANTRA’S VOOR GOED DOEL IN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Elk jaar sluit yogastudio Yoia in het monumentale Pand Paulus in Schiedam het jaar af met een mooie lichtmeditatie. Dit jaar, op donderdagavond 18 december, is extra bijzonder. Samen met Sander Arens worden er voorafgaand aan de meditatie mantra’s gezongen. De avond wordt afgesloten met een gezamenlijke maaltijd. De opbrengst van deze avond gaat in zijn geheel naar Serious City Schiedam in het kader van Serious Request van 3FM/Rode Kruis.
yogastudio Yoia 1
Mantra’s zingen heeft een zuiverende werking. De mantra’s worden gezongen onder begeleiding van een harmonium, een klein orgel dat vooral veel in India gebruikt wordt. Het geeft een mooie volle klank en is een ideale ondersteuning bij de mantra’s. Als je zelf niet wilt zingen, kun je natuurlijk ook luisteren. 

Sander vertelt over de verschillende mantra’s en hun betekenis. Aansluitend op de mantra’s verstillen we in meditatie. Centraal staan de vibraties, het geluid –of juist de afwezigheid daarvan – en het licht. We sluiten de avond af met een maaltijd waarbij iedereen zelf iets meeneemt dat gedeeld kan worden.

De avond is op basis van donatie en iedereen neemt zelf iets te eten mee dat gedeeld kan worden met anderen. De gehele opbrengst van de avond gaat naar Serious City Schiedam in het kader van Serious Request van 3FM/Rode Kruis die dit jaar actie voeren voor vrouwen die slachtoffer zijn geworden van seksueel misbruik in oorlogsgebieden.

Vanaf 18.30 uur zijn de deuren van de studio op de eerste verdieping van Pand Paulus aan de Korte Haven 125 open. We beginnen om 19.00 uur. De avond duurt tot ongeveer 22.00 uur. Informatie? Klik HIER. Aanmelden: info@yoia.nl.