WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MANNEN VLAARDINGEN BETROKKEN BIJ OVERVAL HEENVLIET

HEENVLIET- Twee mannen van 30 en 34 jaar uit Vlaardingen zijn aangehouden direct na de overval op een autoverhuurbedrijf in Heenvliet. Rond 12.00 uur werd de overval gemeld bij het bedrijf aan de Polyanderweg.

De twee kwamen het pand uit op het moment dat agenten het terrein op kwamen. Omdat één van hen probeerde te vluchten, is een waarschuwingsschot gelost door de politie. Hierop konden beiden worden aangehouden. Tijdens zijn korte vlucht is door één van de verdachten een vuurwapen in een nabijgelegen sloot gegooid. Dit is later aangetroffen en in beslag genomen.

Omdat niet duidelijk was of er nog meer personen in het pand aanwezig waren, werd met de hulp van agenten van Team Parate Eenheid het pand doorzocht. Deze zoeking is vanuit de lucht ondersteund door de politieheli. Er bleken geen verdachten meer in het pand aanwezig te zijn.

Het onderzoek wordt door het rechercheteam voortgezet. Was u getuige, heeft u camerabeelden of andere relevante informatie voor de politie? Meld het via 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *