RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MANNEN SCHIEDAM (36) EN ROTTERDAM (20) OPGEPAKT NA WAPENVONDST

SCHIEDAM- Een 36-jarige man uit Schiedam en een 20-jarige man uit Rotterdam zijn aangehouden in verband met de vondst van vuurwapens, na de melding van een schietpartij in Oisterwijk. Daarbij is één gewonde gevallen. In totaal zijn vier mannen hierop aangehouden.

Rond 21.15 uur ontving de meldkamer dat er mogelijk schoten in de desbetreffende omgeving werden gehoord. Bij het pand zouden ook een aantal personen lopen. De politie trof bij het bedrijfspand een 31-jarige man uit Oss aan. Hij bleek een schotwond in zijn hand te hebben. De ambulance nam hem vervolgens mee naar het ziekenhuis waar de man medische verzorging kreeg. De huurder van het pand, een 60-jarige man uit Oisterwijk was eveneens aanwezig. Twee andere mannen die bij het incident betrokken zouden zijn, bleken weggereden te zijn. Het kenteken van deze auto was inmiddels bij de politie bekend.

De politie bekeek tijdens het onderzoek het bedrijfspand. In het pand trof zij meerdere vuurwapens en munitie aan. Hierop is ook de huurder aangehouden. De 31-jarige gewonde man werd na zijn behandeling in het ziekenhuis eveneens aangehouden. De weggereden mannen werden later die nacht op de A50 bij Hoenderloo aangehouden. Het gaat om de mannen uit Schiedam en uit Rotterdam. Allen zitten vast. Bij het pand doet de politie nog onderzo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *