Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MANAGER MET BOVENMODAAL PRIJSKAARTJE VOOR THEATER MAASSLUIS

MAASSLUIS- De aanstelling van een ‘onafhankelijke procesbegeleider’ bij Theater Koningshof in Maassluis doet oppositiepartij Maassluis Belang (MB) het ergste vrezen. De partij wil weten wat de exacte kosten zijn voor een dergelijke manager bij het noodlijdend theater . “Onafhankelijke begeleiders werken over het algemeen met een bovenmodaal prijskaartje”, weet raadslid Aad Solleveld (MB).

Wethouder Kees Pleijsier (CDA) wil de procesbegeleider aanstellen om een aantal gesprekken te voeren met de Koningshof en organisaties die zitting willen nemen in een programmaraad. Deze raad gaat op hoofdlijnen onderzoeken hoe de programmering van de Koningshof eruit zou kunnen gaan zien. Dit alles zou geen directe financiële consequenties hebben.

MB vermoedt dat eerdaags een onverwachte rekening wordt gepresenteerd. Solleveld richting de wethouder: “Als u mensen inhuurt dan gaat dat geld kosten.” Dat laatste wordt door Pleijsier erkend, maar de verantwoording hoort op een ander tijdstip, meent de wethouder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *