Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MAN HOOGVLIET (48) BELEDIGT BOA’S SCHIEDAM

SCHIEDAM- Handhavers van de gemeente Schiedam zijn beledigd door een inwoner van Rotterdam-Hoogvliet, die vandaag voor de rechter moet verschijnen. De 48-jarige A.D. van H. is op 31 december opgepakt voor het vernielen van de gevel van een gebouw in Rotterdam, maar moet ook terechtstaan voor het uitschelden van de Schiedamse Lichtblauwe Brigade, een jaar eerder.

Op 7 december 2019 is de verdachte in Schiedam staande gehouden door twee Boa’s met in zijn bezit ongeveer 12 gram hasj. H. verzet zich tegen de staandehouding en begint te schelden door handhavers de woorden toe te voegen: ‘Kankerhomo, vuile rat! Ben jij een homo? Heb jij wel eens gezogen aan een lul? Ik hoop dat jullie aids en kanker krijgen en dat jullie hier aan dood zullen gaan, de revolutie nadert en alle handhavers zullen bloeden, vuile nazi’s, kankerhonden, kankerratten! Laat me los jij vuile kut-Marokkaan’, althans woorden van gelijke beledigende aard en strekking.

Het bezit van softdrugs is weliswaar strafbaar, maar in de praktijk worden kleine hoeveelheden voor persoonlijk gebruik toegestaan. De maximale toegestane gebruikershoeveelheid is maximaal 5 gram aan softdrugs.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “MAN HOOGVLIET (48) BELEDIGT BOA’S SCHIEDAM

  1. Schelden met ziektes zoals kanker is nooit goed te praten. Dat je het met stadswachten (vaak) niet eens bent kan ik mij geheel voorstellen.
    Maar blijf je wel verbaal en fysiek gedragen.
    Een discussie aangaan zou het beste zijn, maar helaas is dat met dit soort machtswellustingen niet altijd mogelijk. Deze lui hebben nog steeds niet altijd door dat de wet in vele gevallen niet statisch is. Vaak is het bij dit soort zwart/zwart en zelfs niet zwart/wit
    Ik vraag mij wel af of de betreffende stadswacht het goed verstaan heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *