Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MAN (48) UIT SCHIEDAM MISHANDELT WEGINSPECTEUR

SCHIEDAM- Een 48-jarige man uit Schiedam is vannacht aangehouden voor het neerslaan van een weginspecteur van Rijkswaterstaat. De 42-jarige weginspecteur uit Rozenburg verleende ondersteuning bij een eenzijdig ongeluk op Rijksweg A20 waarbij een auto tegen de vangrail was gereden en midden op de snelweg tot stilstand was gekomen. De verdachte uit Schiedam was inzittende. Gewaarschuwde agenten konden de geweldpleger aanhouden.

Aangekomen bij het bureau ging de man in verzet tegen het aanwezige politiepersoneel. Hij schopte daarbij een arrestantenbewaarder. De man is na de schermutseling aan de verwondingen aan zijn hand verzorgd en ingesloten voor nader verhoor. Hij was onder invloed van alcohol.

Een nog onbekende man belandde met zijn auto nabij het Terbergseplein tegen de vangrail. Daarbij raakte niemand gewond. De weginspecteur die in eerste instantie hulp kwam bieden, zodat de afhandeling van het ongeluk veilig kon plaatsvinden, kreeg te maken met de zeer agressieve man. De hulpvaardige weginspecteur raakte daarbij gewond aan zijn gezicht.

De bestuurder van de bij het ongeluk betrokken auto is tijdens het tumult gevlucht.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *