Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MAN (38) SCHIEDAM WIL MET GEWELD BEKEURING VOORKOMEN

SCHIEDAM- Twee Schiedamse stadswachten zijn met geweld geconfronteerd bij het uitschrijven van een bekeuring. De 38-jarige Marokkaan K.B. sloeg op 6 maart vorig jaar in op de medewerkers van de Lichtblauwe Brigade, toen die een bon wilde uitdelen aan zijn landgenoot A. B H.

De verdachte uit Landsmeer moet zich voor de rechter verantwoorden voor het opzettelijk belemmeren van de twee Schiedamse handhavers, door dicht bij de twee te staan en het rijbewijs op naam van B H. trachten af te pakken. Daarbij werden de handhavers bij hun uniformen vastgepakt en geslagen en gestompt.

3 reacties op “MAN (38) SCHIEDAM WIL MET GEWELD BEKEURING VOORKOMEN

 1. Ondanks dat stadswachten bij menigeen het bloed onder de nagels vandaan kunnen halen moet je met je poten van die lui afblijven. Een discussie is vrijwel nooit mogelijk met die lui, ze hebben altijd ‘gelijk’.
  In deze casus hebben ze een figuur getroffen die het niet pikte.
  Dien een bezwaar/klacht in over hun optreden bij de gemeente, politie of ombudsman.
  Alles is zwart/wit, grijs kennen ze niet.
  Van discretionaire bevoegdheid hebben ze nog nooit gehoord.
  Eigenlijk kan je het ze niet kwalijk nemen. Binnen 6 weken haal je bij de L.O.I. een BOA diploma. Krijgen een ‘gevechtstenue’ aangemeten en worden de straat opgestuurd. Best een triest gezicht; opa op een fietsje met een debielig helmpje op speurend naar overtredingen. Hebben ze bij stroomopwaarts echt geen ander werk voor oudere mensen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *