Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MAN (37) VLAARDINGEN BEDREIGT EN BELEDIGT RET’ERS

VLAARDINGEN- Een team Boa’s van de RET zijn met de dood bedreigd en de huid vol gescholden door de Turk E. A. uit Vlaardingen. De 37-jarige man is op 18 april staande gehouden door de ordehandhavers van het ov-bedrijf. Daarop begonnen de verwensingen en bedreigingen.

De drie handhavers kregen onder meer de bedreigingen te horen: ‘Ik maak jullie allemaal koud. Ik ga je been eraf hakken. Als ik jou tegenkom, ik onthoud je hoe je eruit ziet en ik ga je kankergezicht helemaal verbouwen’, althans woorden van gelijke dreigende aard of strekking.

Voor een van de buitengewone opsporingsambtenaren was er ook nog de kwalificatie ‘kanker flikker’.

Daarna werd de groepsbelediging ingezet met: ‘Jullie kunnen allemaal de kanker krijgen. Je kanker moeder. Kanker flikkers, kankerlijers, klootzakken, kanker RET’, althans woorden van gelijke beledigende aard of strekking.

3 reacties op “MAN (37) VLAARDINGEN BEDREIGT EN BELEDIGT RET’ERS

  1. Deze turrek had waarschijnlijk de ziekte in dat hij geen dikke duitse bolide had zoals de meeste turrreke en dus met ov moest reizen naar zijn kwalijke praktijken.

  2. Zulk volk zal nooit een fout toegeven.
    Het is altijd de schuld van een ander.
    Zelfreflectie is voor hun een ongekend woord.
    En als ze sorry zeggen, is dat ingefluisterd door hun advocaat voor strafvermindering.
    Maar laten deze mensen van de RET geen onvertogen woord tegen dit heerschap zeggen, dan volgen er gegarandeerd disciplinaire maatregelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *