Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MAN (35) SCHIEDAM WILDE ABORTUS WREKEN

SCHIEDAM- Voor het herhaaldelijk bedreigen en beledigen van zijn ex moet de 35-jarige A.M. S. uit Schiedam voor de rechter verschijnen. Hij heeft de vrouw gedreigd haar dood te rijden en haar ouders te vermoorden. Ook stond hij meermaals briesend bij zijn ex aan de voordeur. Daarbij heeft hij veelvuldig het beroep van prostituee gebruikt vanuit een negatieve connotatie. Dit heeft hij ook gedaan in het verzenden van tekstberichten. Het OM eist minimaal een straf voor belediging.

In de periode van 14 tot en met 17 september vorig jaar heeft de man door bedreiging met geweld gericht tegen zijn ex allereerst gepoogd haar af te laten zien van een abortus. Vervolgens heeft hij haar willen dwingen tot het onderhouden van een relatie met hem. De man is naar de woning van de vrouw gegaan en heeft daar langdurig aangebeld, onderwijl schreeuwend: ‘Hoer, moordenaar. Waar ben je? Je bent echt een moordenaar. Je moet het echt niet doen.’ Ook zijn berichten gestuurd met teksten als (letterlijke weergave): ‘Hoer jij moet afkikkliniek je kom tegen dood gemaakt kind hoer zorg goeds zo let op. Let op goed graf van zus gezworen vuil hoer moordenaar hoop dat je zoon dood gaan hoer. Kook van binnen zweer sana. Jou zoons ovekomt ies carma.’

Ook is een aansteker naar de vrouw gegooid.

Op 15 september heeft hij de vrouw gedreigd haar in haar gezicht te steken, onder toevoeging van de woorden: ‘Ik pak je, geloof mij. Ik zweer het op Sana en op het graf van mijn zus. Volgende keer ga je er echt aan’, althans woorden van gelijke dreigende aard of strekking, waarbij S. met zijn handen een wringende beweging heeft gemaakt in de richting van de vrouw.

De eerste bedreigingen stammen uit maart 2020. Op 23 maar heeft de man in Vlaardingen meermalen gedreigd om met (hoge) snelheid, met een auto, in te rijden op de blauwe Ford Focus, waarin op dat moment zijn ex zat.

Op 26 maart ontving de vrouw berichten van S. met teksten als: ‘Vuile hoer je doet zo stoer ik maak jou dood hoer. Vieze puta’, althans woorden van gelijke dreigende aard of strekking.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

4 reacties op “MAN (35) SCHIEDAM WILDE ABORTUS WREKEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *