Rijnmond Nieuws
RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MAASSLUIZER WIL MET ZWAAR VUURWERK OMGEVING EX- UITROEIEN

MAASSLUIS- De Maassluizer J.A. van B. heeft zich bereid verklaard een bloedbad aan te richting indien hij zijn dochter niet te zien krijgt. De 23-jarige man heeft de bedreigingen geuit in diverse Whatsapp-berichten die allemaal zijn verstuurd op 1 mei. Enkele weken laten trof de politie bij de man illegaal vuurwerk aan.

Op 1 mei laat de man aan Daphne W. weten: ‘Als je mij dochter beschadigd op wat voor manier, is het te laat. Al moet ik 5 jaar zitten voor me dochter. Jij had naar mij toe moeten komen. Als je me Mae niet laat zien, ga je boete. Dan gaan we allemaal. Daphne, je gaat spijt krijgen, geen idee waar ik mee rond loop. Iedereen gaat dood. Maak alles koud. Zolang ik me dochter niet zie gaat iedereen plat.’

Volgens het Openbaar Ministerie is op 18 mei bij de man in Maassluis professioneel vuurwerk aangetroffen, te weten 1 stuk knalvuurwerk/flashbanger, een Shell (categorie F4), bijzonderheden: 1.1g un0333 1 kg 1 collo.

1 reactie op “MAASSLUIZER WIL MET ZWAAR VUURWERK OMGEVING EX- UITROEIEN

  1. Jeetje, weer een wanhopige vader. Hij heeft vast altijd als liefhebbende echtgenoot voor zijn vrouw en dochter gezorgd, Betaalt nu waarschijnlijk een behoorlijk bedrag aan kinderalimentatie en is nu een beetje van zijn stuk. Of het is zo’n verslaafd klootzakkie die nooit naar zijn dochtertje omkeek en is nu rancuneus omdat die vrouw vindt dat zij en haar kind beter verdienen. Wie weet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *