Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MAASSLUIS ZOEKT EIGENAAR AUTO MET POOLS KENTEKEN

MAASSLUIS- Handhaving & Toezicht zoekt de eigenaar van een grijze personenauto met Pools kenteken (KN 2059C) die al geruime tijd op het Mackayplein in Maassluis staat geparkeerd. De eigenaar van de auto, die in zeer slechte staat verkeerd, is onbekend. Omdat de auto al langere tijd een parkeerplaats bezet houdt, wil het college van burgemeester en wethouders het voertuig laten verwijderen.

De auto is door medewerkers van Handhaving & Toezicht al eerder voorzien van een sticker met het verzoek aan de eigenaar zich te melden. De eigenaar heeft zich echter nog niet gemeld.

De rechtmatige eigenaar, of een ander die kan aantonen dat hij of zij recht heeft op de personenauto met het Poolse kenteken KN 2059C, wordt gevraagd contact op te nemen met Handhaving & Toezicht van de gemeente Maassluis, via telefoonnummer 14 010. In ieder geval moeten zij het hierboven omschreven voertuig per direct verwijderen.

Als zich vóór donderdag 26 november 2020 geen rechthebbende heeft gemeld of de auto niet is verwijderd, wordt deze in opdracht van de gemeente afgevoerd en tijdelijk opgeslagen. De kosten worden, op grond van de Algemene Wet Bestuursrecht, verhaald op de eigenaar/rechthebbende.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

6 reacties op “MAASSLUIS ZOEKT EIGENAAR AUTO MET POOLS KENTEKEN

  1. Op welke planeet is de persoon geboren die de illusie heeft dat een Pool de opslag en het wegslepen komt betalen? Bel toch gewoon een oud ijzerboer, die haalt hem gratis weg en dus niet op kosten van de belastingbetaler.

  2. Het kan zo makkelijk.
    Haal de kentekenplaten eraf, dan is het een officieel wrak. Naar wat ik begrijp is het voertuig zodanig verroest dat het onkruid bijna naar binnen groeit, Uiteraard is dit niet toegestaan, het is een misdrijf ( diefstal van kentekenplaten) maar de eigenaar zal toch geen aangifte doen.
    Volgens mij kan er ook contact opgenomen worden met het Poolse RDW voor een tenaamstelling en of deze auto verzekerd is. Woont de Pool in Nederland dan zou hij te achterhalen moeten zijn,

  3. auto is door derde weggehaald van noord dijk waar nu gebouwd word heeft auto hele poos gestaan op prive parking was dit wel toegestaan is weg halen daar wel met toestemming eigenaar gebeurd en bovendien hoe hij eruit ziet is normaal als je je auto niet wast een jaarlang kijk ook eens naar de wrakken die op het mackay plein in de bosjes etc gezet zijn staan er al jaren zonder motor opel corsa etc doe hier eens iets aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *