Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MAASSLUIS WIL SNEL AAN DE SLAG MET SPORTFORMATEUR

MAASSLUIS- De gemeente Maassluis wil een sportformateur aanstellen voor zeker 2 jaar. De sportformateur – iemand van buiten de gemeente – gaat informatie verzamelen die benut kan worden voor een nog op te stellen de sportnota. Eind november wordt er een kick off georganiseerd met zoveel mogelijk sportorganisaties en andere maatschappelijke partijen. Het meest ideale scenario voor de gemeente is om op die avond de sportformateur al voor te stellen.

Als de planning haalbaar is, heeft de sportformateur van eind november tot april gelegenheid voor gesprekken en bijeenkomsten met partijen om uiteindelijk een breed gedragen Maassluis Sportakkoord op te leveren.

Na de totstandkoming van dit akkoord kan aanspraak gemaakt worden op het geld dat door minister Bruno Bruins (VVD) vorig jaar al beschikbaar is gesteld voor gemeenten. Een aanvraag dient uiterlijk 8 april 2020 te worden ingediend en voor Maassluis betekent dit een bedrag van maximaal 20.000 euro per jaar (voor 2 jaar). Dit budget moet gezien worden als een aanjaagbudget om nieuwe activiteiten op te zetten.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *