Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MAASSLUIS WIL ORDE IN CHAOS DEELSCOOTERS

MAASSLUIS-  Voor de zomer moet het stadsbestuur van Maassluis een nota deelmobiliteit presenteren, waarin staat beschreven op welke wijze de gemeente het gebruik van deelmobiliteit kan bevorderen en welke regels en sturing aan aanbieders kan worden gegeven om overlast te voorkomen. Een raadsmeerderheid heeft om de nota verzocht.

Sinds anderhalf jaar hebben ook inwoners van Maassluis klachten los over het lukraak parkeren van deelscooters. Volgens de gemeente worden de scooters gemonitord en zal Handhaving samen met verhuurder Go Sharing de gebruikers die overlast veroorzaken aanspreken op hun gedrag.

2 reacties op “MAASSLUIS WIL ORDE IN CHAOS DEELSCOOTERS

  1. Waarom? Die scooters staan toch prima midden op de stoepen en fietspaden? Dat die ouwetjes met looprekjes er niet omheen kunnen en mensen met kinderwagens ook niet geeft toch niets? Het is nou juist zo heerlijk sfeerbepalend voor de randstad, al die prachtige groene scootertjes, moskeetjes, wrakken met Pools kenteken en wandelende lampekappen op iedere straathoek. We moeten alleen ons dorp van meneer Sjonneberreg even herschrijven, dan klop het plaatje weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *