Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MAASSLUIS WIL HORECA BIJ NATUURSPEELTUIN

MAASSLUIS- Er liggen plannen voor een horecagelegenheid nabij natuurspeelplaats Avonturis in Maassluis. De horecagelegenheid moet een plek worden waar (groot)ouders wat kunnen drinken op het terras terwijl de kinderen spelen in Avonturis. Of waar wandelaars en fietsers wat kunnen eten en drinken met zicht op het water en de scheepvaart. De gemeente hoopt daarmee de Avonturis-bezoeker en de recreant nog meer te laten genieten van de natuurspeelplaats, het Sterrenbos en het uitzicht over de Nieuwe Waterweg (het Scheur).

Jo-anne de Koeijer, een studente van de Breda University of Applied Sciences (BUAS) is door de gemeente gevraagd onderzoek te doen naar uw wensen voor deze horecagelegenheid en op welke manier u nu gebruikmaakt van Avonturis, het Sterrenbos en de Koning Willem-Alexanderboulevard. Daarnaast bevat de vragenlijst algemenere vragen over duurzaamheid en uw voorkeuren bij eten buiten de deur.

De onderzoeksresultaten worden anoniem gepubliceerd in de openbaar toegankelijke bibliotheek van de BUAS en kunnen niet herleid worden naar de deelnemers aan de enquête.

Het invullen van de enquête duurt iets minder dan 10 minuten en kan tot en met 16 april 2021. Doet u ook mee? Klik HIER.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “MAASSLUIS WIL HORECA BIJ NATUURSPEELTUIN

  1. Ik ken wel iemand die er een leuke coffeeshop wil beginnen, kunnen mensen ook weer van een lekker bakkie pleur genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *