Rijnmond Nieuws
RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MAASSLUIS WERKT WÉL SAMEN MET DE ENERGIEBESPAARSHOP

MAASSLUIS- De gemeente Maassluis heeft onterecht gewaarschuwd voor colporteurs van de zogenaamde Energiebespaarshop. In eerste instantie liet de gemeente weten dat op geen enkele manier wordt samenwerkt met dit bedrijf. Een vergissing. Inmiddels laat de gemeente weten dat inwoners van Maassluis de afgelopen dagen zijn benaderd door medewerkers van de Energiebespaardienst met vouchers die ingewisseld kunnen worden bij de Energiebespaarshop. Dit initiatief is weldegelijk in samenwerking met de gemeente Maassluis tot stand gekomen.

Deze actie komt voort uit ‘Winst uit je woning’, waarin de gemeente inwoners die dat nodig hebben ondersteunen (ook financieel) bij het verduurzamen van hun woning om zo energiekosten te besparen.

Het stadhuis van Maassluis biedt inwoners sinds maandag op werkdagen van 08.00 tot 16.00 uur een warme ruimte aan, omdat het niet meer voor iedereen vanzelfsprekend is om de kachel thuis aan te zetten. Vanaf maandag staat het Werkcafé, het bedrijfsrestaurant binnen het stadhuis, open voor iedereen die behoefte heeft aan een warme plek. Het stadhuis is niet de enige plek binnen Maassluis waar inwoners terecht kunnen voor een behagelijke plek. Ook Buurtcentrum De Hooftzaak aan de PC Hooftlaan, de Bibliotheek en het Leger des Heils stellen hun ruimte open voor iedereen die wil opwarmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *