RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MAASSLUIS IN TEKEN VRIJWILLIGERS

MAASSLUIS- De eerste stad aan de Waterweg staat dit jaar in het teken van haar vrijwilligers. Ongeveer de helft van de inwoners in Maassluis doet vrijwilligerswerk en daar is de gemeente trots op.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHet Vrijwilligerssteunpunt organiseert daarom dit jaar voor hen veel extra activiteiten naast de gebruikelijke initiatieven.
Gestart is met de postercampagne ‘Goede voornemens?’. Deze posters verwijzen naar alle vacatures en (tijdelijke) klussen op www.prikbordmaassluis.nl.
In huis-aan-huis blad de Schakel staan iedere week interviews met vrijwilligers onder de noemer ‘Vrijwilligers in beeld’. Deze geven zicht op de activiteiten door de vrijwilligers en hoeveel plezier zij daarin beleven.

Om de vrijwilligers te bedanken is er dit jaar weer een verwentuin, een vrijwilligersarrangement tijdens de Furieade en een verrassingscadeautje aan het einde van het jaar.

Helemaal nieuw dit jaar is een megabingo en de uitreiking van de prijs voor vrijwilligersorganisatie van het jaar. Iedereen kan stemmen. Via mail, Twitter, Facebook, nieuwsbrief en krant houdt men u op de hoogte.

Heeft u vragen of ideeƫn voor dit speciale vrijwilligersjaar 2015? Neemt u dan contact op met Hanneke Kerssemeijer, coƶrdinator van het Vrijwilligerssteunpunt.