WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MAASSLUIS PRESENTEERT EXACTE LOCATIE NIEUWE SPORTZAAL

MAASSLUIS- De nieuwe sportzaal aan de Sportlaan in Maassluis wordt gebouwd in de groenstrook tussen het parkeerterrein en het waterpompstation van Evides. Dat heeft het gemeentebestuur besloten.

De sportzaal komt op circa 75 meter van de omringende woningen te staan. Door het parkje anders in te richten wordt de sportzaal grotendeels aan het zicht onttrokken van deze woningen. Ook het parkeerterrein wordt opnieuw ingericht. De weg naar Evides blijft behouden en de sportzaal komt te liggen aan een plein zonder afgelegen zones.

In september 2019 besloot de gemeenteraad dat nieuwe sportzaal aan de Sportlaan wordt gebouwd. Na dat besluit uitten omwonenden hun zorgen over kwaliteit van de leefomgeving nu de sportzaal wordt gebouwd bij de reeds aanwezige sportvoorzieningen. Het college van burgemeester en wethouders heeft daarom de keuze voor de precieze locatie van de sportzaal met veel zorgvuldigheid gemaakt.

Nu de keuze voor de precieze locatie is gemaakt, worden de plannen voor de sportzaal en de openbare ruimte rond het gebouw verder uitgewerkt. Dit gebeurt samen met bewoners die zich tijdens de inloopbijeenkomst en digitaal hebben aangemeld voor de werkgroepen. De belangrijkste onderwerpen bij de verdere uitwerking zijn: het parkeren, de verkeerskundige doorstroming, de invulling van het groen en de veiligheid.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *