Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MAASSLUIS ONTKENT PROBLEMEN MEERKOSTEN KONINGSHOEK

MAASSLUIS- De meerwerkkosten -geschat op zo’n 50.000 euro- voor de aanpak van de buitenruimte bij winkelcentrum Koningshoek blijven binnen het geraamde budget. Dat verzekert het gemeentebestuur de fractie van Forum voor Maassluis (FvM). Dit verklaart waarom de gemeenteraad hiervan niet op de hoogte is gebracht, zo blijkt uit de beantwoording van de vragen die zijn gesteld door FvM.

Het gemeetebestuursleden ontkent noch bevestigt dat er een geschil is tussen de gemeente en de eigenaar van het winkelcentrum over de uitvoering van de werkzaamheden in de omgeving. De uitwerking van de buitenruimte zou worden uitgevoerd volgens de vastgestelde bestektekeningen. Vragen, wensen en opmerkingen van eigenaar Wereldhave worden in het uitvoeringsoverleg besproken en in goed overleg opgelost. ‘Indien nodig worden geschilpunten met betrekking tot de uitvoering ingebracht in het bestuurlijk overleg’, aldus het gemeentebestuur in de beantwoording aan FvM.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *