WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MAASSLUIS HOUDT STADHUIS ZO VEEL MOGELIJK GESLOTEN

MAASSLUIS- Het stadhuis van Maassluis gaat zoveel mogelijk dicht. De gemeente Maassluis neemt daarmee aanvullende maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus.

“Het is belangrijk om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken. Dat helpt bij de aanpak om de uitbraak van het coronavirus tegen te gaan.” Burgemeester Edo Haan (PvdA) benadrukt dat alles erop gericht is om de uitbraak van het virus te vertragen. ” Alleen op die manier kunnen wij voorkomen dat ons zorgsysteem overbelast raakt. We hebben elkaar allemaal nodig om de uitbraak van het virus te verslaan. Daarvoor zijn drastische maatregelen noodzakelijk. Ik ben ervan overtuigd dat wij dit samen kunnen keren”, aldus de burgemeester.
Alle ambtenaren van de gemeente Maassluis werken zoveel mogelijk thuis; thuiswerken is de norm. De receptie en de balie van het stadhuis zijn alleen beschikbaar voor spoedafspraken. Alle vergaderingen en bijeenkomsten zijn afgelast. Daar waar het kan, wordt er digitaal overlegd. Alleen huwelijken op het stadhuis gaan nog door.

Volgens burgemeester Edo Haan (PvdA) passen de maatregelen in de afspraken die in regionaal verband zijn gemaakt over de aanpak van het coronavirus.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *