Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MAASSLUIS GAAT VERKEER METEN OP NOORDVLIET

MAASSLUIS- Op advies van de politie wordt in 2019 een snelheidsdisplay geplaatst aan het begin van het vaarseizoen op de Noordvliet in Maassluis. Deze meet het aantal voertuigen en de snelheden die deze voertuigen rijden, op deze manier kan worden gecontroleerd of er snelheidsovertredingen worden gemaakt en hoeveel overtredingen er worden gemaakt.

Omdat de snelheidsdisplay ook de datum en het tijdstip van de metingen bijhoudt kan deze informatie ook worden gebruiken om te kijken of het verkeer op de Noordvliet toeneemt als de Lijndraaiersbrug is geopend. Met deze informatie kan de huidige situatie in kaart worden gebracht om te kijken of eventueel maatregelen nodig zijn.

De VVD in Maassluis wil dat de gemeente in overleg met Handhaving en politie meer controle uitoefent op sluipverkeer en snelheidsovertredingen op de Noordvliet. Ook wil de partij door middel van duidelijk bewegwijzering en signalering dat het duidelijker wordt dat het hier een route voor bestemmingsverkeer betreft.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *