Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MAASSLUIS BELANG WIL VERANDERING DODENHERDENKING

MAASSLUIS- De gemeenteraad van Maassluis kan de komende 4 mei gezamenlijk één krans leggen tijdens dodenherdenking. Dat oppert de fractie van Maassluis Belang (MB): ‘Wij van Maassluis Belang zouden heel graag zien dat er niet op individueel partijniveau, maar als gemeenteraad gezamenlijk één krans wordt gelegd.’ Tijdens wat informele gesprekken met een aantal mede raadsleden in MB al duidelijk geworden dat veranderen niet aan de orde is. ‘We blijven het doen zoals we dat al jaren doen. Ieder voor zich…’, zo zou MB te verstaan zijn gegeven.

Aanleiding voor MB om voor gezamenlijkheid te pleiten zijn berichten over een ‘kleine’ nationale herdenking op de Dam, zonder publiek.

De Maassluise oppositiepartij voelt voor verandering. MB: ‘Veranderen in die zin dat de lang gekoesterde wens van Maassluis Belang, maar ook van D66-Maassluis, om het verbinden, waarvan de politici de mondvol hebben, in de praktijk te brengen. Het ‘samen’ uit het coalitieakkoord in de praktijk te brengen, want zij die vielen, vielen voor ons allemaal.’

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “MAASSLUIS BELANG WIL VERANDERING DODENHERDENKING

  1. Dodenherdenking alleen via de tv-zenders door laten gaan op de Waalsdorpervlakte. Zonder publiek desnoods. Die komedie op de Dam in 020 mag van mij afgeschaft worden. Ik erger me dood daaraan al ben ik zelf een oorlogslachtoffer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *