Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

LOS GAAN IN STADSGEHOORZAAL VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Aankomend weekend is er voor ieder wat wils in de Stadsgehoorzaal van Vlaardingen.

Bent u helemaal klaar met de werkweek en wilt u zich lekker losgaan? Kom dan op vrijdag 15 februari naar het dansfeest 40UP! Of geniet u iever van een gezellige middag met de (klein)kinderen? In dat geval is de kindervoorstelling van Juf Roos (2+) het perfecte uitje op zondag 17 februari. Maar beslis snel, want voor beide shows zijn nog maar een paar kaarten beschikbaar!

Dansen en sjansen op de vrijdagavond.Veertig is het nieuwe dertig! Dat snappen ze bij 40UP als geen ander en daarom organiseren zij hét ultieme feestje voor de 40-plusser voor de tweede keer in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen. Een avond voor iedereen die net/bijna/ongeveer/net niet/al lang 40 is met opzwepende muziek en unieke sfeerbeelden waar u lekker van uit uw dak kan gaan!.

40UP – vrijdag 15 februari – 20:30 uur – 20 euro.

Familietijd op zondagmiddag: Beleef een gezellig, vrolijk en interactief theateravontuur met de beroemdste juf van het land: juf Roos! Een voorstelling voor kinderen vanaf 2 jaar gevuld met doldwaze avonturen en bekende oer-Hollandse kinderliedjes!Juf Roos gaat op vakantie (2+) – zondag 17 februari – 13.30 & 16.00 uur – Entree 18,50/16 euro (jeugd).

Kaarten zijn te koop via www.stadsgehoorzaal.nl

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *