Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

LOCKDOWN: VLAARDINGEN STAAKT TOEZICHT FIETSENSTALLING

VLAARDINGEN- Het toezicht bij de fietsenstalling in Vlaardingen-Centum is verdwenen. De gemeente heeft besloten de toezichthouders voorlopig niet in te zetten bij de stalling in de Van Riebeeckstraat vanwege ‘het virus’.

Volgens de gemeente is het in de open lucht fietsenstalling geregeld druk. Voor de medewerkers zou het daardoor niet altijd mogelijk zijn om de verlichte 1,5 meter afstand te houden. Hoe lang dat gaat duren, is nog niet bekend. Waarschijnlijk tot zeker 11 november. De fietsenstalling blijft wel gewoon open.

Het besluit het toezicht te staken kwam kort na de RIVM-gegevens die laten zien dat een zogenaamde ‘tweede golf’ er helemaal niet is. De grafiek is online verspreid door emeritus hoogleraar Pierre Capel (Immunologie, Universiteit Utrecht). Blauw zijn de positieve testuitslagen. Groen zijn de ziekenhuisopnamen en rood zijn de overledenen mét Covid-19 (naast alle feitelijke doodsoorzaken als kanker en hart- en vaatziekten).

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “LOCKDOWN: VLAARDINGEN STAAKT TOEZICHT FIETSENSTALLING

  1. Zo, dus ook deze zeer gewaardeerde mannen gaan nu het veld ruimen omdat nutteloze ambtenaren miljoenenschulden hebben gemaakt met hun wanprestaties? Sterkte mannen, dit is echt vreselijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *