Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

LOCATIETHEATER VIJFSLUIZEN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Komende weekeinde staat het natuurgebied Vijfsluizen in het teken van ‘Klein Geluk’, de tweede voorstelling van In het wild, locatietheater in de wijk.

Een nachtzoen geven aan je slapende kind, nooit meer een wekker zetten na je pensioen, de terugkeer naar je geboortestad Schiedam. Zo eenvoudig mooi kan klein geluk zijn. Een ervaringstocht door de Schiedamse natuur. De volkstuin bij Vijfsluizen is een minimaatschappij op zich. Hier komen bewoners, in alle soorten en maten, van alle rangen en standen en met bijbehorende verhalen, samen. Proef in deze groene omgeving de buitengewone verhalen van Schiedammers en ervaar zelf wat geluksmomenten zijn in de Schiedamse natuur. Verhalen over het kweken van groenten voor soep, over winterkoninkjes die voorbij spurten en over het bezitten van een eigen moestuin. Klein geluk van Schiedammers blijkt vaak groot geluk.

Klein Geluk is onderdeel van een drieluik; in de maand juni spelen drie voorstellingen met Schiedams DNA. ‘Hart voor de Zaak’, ‘Klein Geluk’ en ‘Oh ja joh, hoezo dan?’ Voorstellingen waarin het Schiedams cultureel erfgoed wordt verbonden met verhalen van Schiedammers in al hun verscheidenheid.

Speeltijden: zaterdag 17 juni (13.00 uur, 16.00 uur en 20.00 uur) zondag 18 juni (13.00 en 16.00 uur).
Vertrekpunt: Kantine Schiedamse Volkstuindersvereniging Vijfsluizen, Schiedamsedijk 8, 3117 HA Schiedam
Eindpunt: Babbersmolen, Schiedamsedijk 2A, 3117 HA Schiedam
Bereikbaarheid: Komt u met de auto? Graag parkeren op de parkeerplaats aan de Piet van Gentstraat onder de metrobaan. U mag namelijk niet met de auto op het volkstuincomplex komen. Vanaf de parkeerplaats is het circa 100 meter lopen naar de speellocatie. Met de fiets kunt u de kantine wel bereiken. Komt u met de metro? Ga dan uit van een langere reistijd i.v.m. werkzaamheden bij Vijfsluizen.
Let op: Deze ervaringstocht is een wandeling door een gedeelte van (de natuur van) Schiedam

Tickets zijn verkrijgbaar via www.stichtingmooiwerk.nl.
Prijs: Voor volwassenen 5 euro en voor kinderen 2,50 (inclusief een hapje en een drankje).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *