Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

LINTJE VOOR STUWENDE KRACHT ACHTER KERSTMARKT MAASSLUIS

MAASSLUIS- Anke Spijker heeft een wel heel speciaal lintje ontvangen uit handen van de werkgroep Kerstmarkt Maassluis. Tijdens de jaarlijkse figuranten bedankavond is Spijker benoemd tot erelid van het Stadshart van Maassluis. In een persoonlijk dankwoord roemde burgemeester Edo Haan (PvdA) haar inzet en betrokkenheid. Het bijzonder rood-wit-blauwe lintje is speciaal door de werkgroep in het leven geroepen. Naast het lintje ontving Spijker uit handen van de burgemeester een cultureel Maassluis Cadeau.

Nadat Jaap en Anke in november 2019 na bijna 108 jaar de deuren van Beddenspecialist Spijker sloten, nam Ank deze avond ook afscheid van de werkgroep Kerstmarkt. Zij is vanaf de start, midden jaren ’90, betrokken geweest bij de kerstmarkt.

‘Ervaar Maassluis’ had deze avond speciaal haar pand beschikbaar gesteld om de trouwe figuranten te ontvangen. Tijdens de bedankavond werd er een video getoond van de laatste editie en was er ruimte om nog even gezellig na te praten.

De kerstmarkt is uitgegroeid tot een evenement wat niet meer weg te denken is uit het Stadshart van Maassluis. Ook zonder de betrokkenheid van Anke zal de werkgroep zich in blijven zetten om eind 2020 weer een mooie editie van de kerstmarkt te verzorgen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *