WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

LIEDJES RAMSES SHAFFY MET HARMONIEORKEST HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- Op zaterdag 11 juni geeft Muziekvereniging Rotterdam aan Zee een zeer bijzonder concert: Shaffy & Brass: de mooiste liedjes van Ramses Shaffy met harmonieorkest! Op deze avond kunt u gaan genieten van de getalenteerde zangeres Micheline Van Hautem & special guest Jos Jansen op bastrombone, samen met de Concert Band van Rotterdam aan Zee!

Na het succes van Brel & Brass is Shaffy & Brass het nieuwe project van zangeres Micheline Van Hautem; de onvergetelijke chansons van Ramses Shaffy met elke avond een ander harmonie-, fanfareorkest of brassband. Brel & Brass bleek een gouden formule en is inmiddels de grens van 80(!) edities gepasseerd met even zoveel lokale of regionale orkesten.

Nu dus ruim baan voor de muziek van Ramses Shaffy in combinatie met het warme, maar vaak ook spetterende harmonie sound van het orkest. Alle arrangementen zijn nieuw en speciaal voor Shaffy & Brass geschreven door toparrangeurs Jan Nellestijn, Peter Habraken en Guus Janssen. Speciale gast tijdens Shaffy & Brass is wederom de fenomenale bastrombonist Jos Jansen. Hij is een veelgevraagd solist binnen de HaFaBra-wereld, in binnen- en buitenland.

Na het concert treedt in de Foyer de Coverband ‘Petit Acoustique’ op, die hits speelt vanaf de seventies tot nu, in een akoestisch jasje.

De toegang voor deze avond is gratis, wel zal er na afloop een deurcollecte worden gehouden. Het concert begint om 20.00 uur, de zaal is om 19.30 geopend voor publiek. Locatie: Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’, Mercatorweg 50 te Hoek van Holland.

Toegangskaarten bestellen:

Het concert is alleen toegankelijk voor mensen die van tevoren kaarten besteld hebben. Gratis toegangskaarten voor het concert kunt u uiterlijk t/m vrijdag 10 juni bestellen via www.rotterdamaanzee.nl/concert.

Voor eventuele vragen over het concert en/of reserveren van kaarten kunt u een e-mail sturen naar concert@rotterdamaanzee.nl.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het DeltaPORT Donatiefonds.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *