Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

LICHTBLAUWE BRIGADE SCHIEDAM LANGER OP STRAAT

SCHIEDAM- De Lichtblauwe Brigade in Schiedam wordt flexibel ingezet. Binnen de huidige bezetting lukt het om met flexibele inzet het rooster op te rekken waardoor de reguliere werktijden van het team structureel tot 23.00 verruimd kunnen worden. Daarnaast wordt er ook gewerkt in de nacht bij evenementen, incidenten of specifieke projecten.

De reguliere werktijden van maandag tot en met zaterdag zijn worden van 07.30 — 23.00 uur waarbij in twee diensten van elk zes toezichthouders wordt gewerkt. Op zondag zijn de werktijden onveranderd van 10.00-18.00 uur. Hiertoe is een nieuw rooster ontwikkeld dat is voorgelegd aan de OR. Op deze manier
is binnen de bestaande capaciteit een langere inzet mogelijk, zonder dat dit extra geld kost.

De flexibele/ inzet wordt door het basisteam gerealiseerd door speciaal georganiseerde acties. Daarbij moet worden gedacht aan ochtendacties voor het toezicht op het verkeer bij scholen, de controle op de naleving van de opruimplicht van hondenpoep en extra aandacht voor de controle op het verkeerd aanbieden van huisvuil, maar ook avondacties voor parkeertoezicht in de wijken.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *