Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

LET’S GO WEST SCHIEDAM BIJNA UITVERKOCHT

SCHIEDAM- De belangstelling is groot voor een appartement een een van de twee woontorens Let’s Go West. Er zijn nog enkele woningen voor snelle beslissers. Het gaat om dertig koopappartementen op een toplocatie in Schiedam. Wonen, werken en ontspannen tegenover de dynamische Wiltonhaven. Met weids uitzicht op het water van de Nieuwe Maas, de skyline van Rotterdam en omringd door groene parken en eeuwenoud polderlandschap. Dat is wonen in Lets Go West!

Op 11 maart is de verkoop gestart van het project Let’s go West aan de Vlaardingerdijk, met uitzicht op de dynamische Wiltonhaven. Op de 3 bovenste woonlagen van de 2 woontorens komen 30 koopappartementen. De belangstelling is groot, maar er zijn nog enkele woningen voor de snelle beslissers. Neem over de beschikbaarheid van de appartementen contact op met Woonvisie via 010-218 02 80. De bouw start dit najaar en het project wordt naar verwachting opgeleverd in het voorjaar van 2022.

Het markante gebouw dat bestaat uit 2 woontorens op een verhoogde plint, gaat ruimte bieden aan totaal 149 appartementen en verschillende commerciële voorzieningen. Het gebouw is een combinatie van bijzondere architectuur, groen denken en wonen waar het prettig toeven is.
In de bovenste 3 woonlagen van beide torens komen de 30 koopappartementen. In de lagen daaronder komen 119 vrije sector huurappartementen in de middeldure en dure segmenten. De begane grond wordt het kloppend hart van het gebouw met ruimte voor een vers/supermarkt, gezondheidsfaciliteiten en een brasserie/lunchroom met zonnig terras voor lunches, diners, koffie of high tea.

De variatie in type appartementen is groot. De woningen variëren in afmeting tussen de 90 m2 en 145 m2. Elk appartement beschikt over een ruim balkon of terras en een ruime berging op de begane grond. In de stallingsgarage is voor elk appartement een eigen parkeerplaats gereserveerd. Het uitzicht is divers met mogelijkheden voor een woning met havenview, cityview en parkview.

De appartementen in het gebouw worden gasloos en worden voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling, zodat bewoners in de warme zomermaanden de woning heerlijk kunnen koelen. De 30 koopappartementen beschikken boven op het dak over een aantal PV panelen. Het bijzondere van dit prachtige complex is de integratie van beplanting in de gevels en balkons. Zo draagt dit gebouw ook een steentje bij aan het vergroenen van de omgeving.

Het markante gebouw komt tegenover de dynamische Wiltonhaven met wereldspelers als Huisman en Mammoet en biedt uitzicht over de rivier de Maas. De bereikbaarheid met zowel auto als openbaar vervoer is zeer goed: de afslag A4 Amsterdam-Antwerpen is nabij evenals metrostation Vijfsluizen en de watertaxi. Het centrum van Rotterdam ligt op 12 metro-minuten, het historische centrum Schiedam ligt op 12 fietsminuten. Het is enkele minuten lopen naar het beginpunt van de groene Poldervaart die doorloopt naar Midden Delfland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *