Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

LERAAR SCHIEDAM 55 JAAR IN ONDERWIJS

SCHIEDAM- Docent Will van Wijk is 55 jaar geleden begonnen in het onderwijs en viert dat jubileum bij Lentiz | LIFE College in Schiedam.

Op 8 juni 1964 begon Will van Wijk zijn loopbaan in het basisonderwijs bij de Prinses Marijkeschool in Schiedam en gaf vervolgens les aan leerlingen van de Koningin Wilhelminaschool, de Prinses Margrietschool en de Prinses Julianaschool. Op 1 augustus 1994 stapte Will van Wijk over naar het voortgezet onderwijs, waar hij een aanstelling kreeg bij de rechtsvoorgangers van Lentiz: CSG Aquamarijn en Accent College. Sindsdien werkt hij bij Lentiz | LIFE College in Schiedam.

Burgemeester Cor Lamers (CDA) laat enthousiast weten dat de hele loopbaan van Will van Wijk gekenmerkt is door de passie voor onderwijs en voor de leerlingen. Lentiz | LIFE College is er trots op dat hun docent Will van Wijk in 55 jaar aan verschillende generaties kinderen en jongeren les heeft gegeven. Will van Wijk heeft hiermee bij veel Schiedammers het verschil gemaakt in hun schooltijd.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “LERAAR SCHIEDAM 55 JAAR IN ONDERWIJS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *