Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

LEON KRZNARIC KEERT TERUG BIJ CWO

VLAARDIONGEN- CWO wordt volgend seizoen versterkt met een ervaren centrale verdediger. Leon Krznaric keert terug bij de club waar hij 8 jaar geleden vertrok.

Zoals hij zelf ook aangeeft: ‘Ik ben blij dat ik 7 jaar hoofdklasse heb kunnen spelen bij o.a. Zwaluwen en Capelle. In 2019 heb ik met CWO al de afspraak gemaakt om na 2 jaar Capelle terug te keren bij CWO. Ik woon naast het sportcomplex, kan lopend naar de club en nu zijn mijn vrienden ook nog eens trainers van de selectie. Mooier kan toch niet? Ik heb er zin in om er nog een aantal prestatieve, mooie en gezellige jaren van te maken.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *