Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

LENTEWANDELING MET BROEKPOLDERGIDSEN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De Broekpoldergidsen organiseren morgen een lentewandeling in het natuur- en recreatiegebied Broekpolder. Zij vertrekken om 08:.uur bij de picknicktafels in het Klauterwoud. De wandeling duurt ongeveer 2 uur. De bomen staan volop in bloei en de kudde hooglanders telt veel jonge aanwas. De gidsen tonen u de meest bijzondere dingen en vertellen erover.

De kosten zijn 4 euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas betaalt u 2 euro.
De gidsen adviseren u een lange broek en dichte schoenen of laarzen aan te trekken. Ook de hond is van harte welkom, mits aangelijnd.

Zin om mee te lopen? U kunt zich aanmelden via broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nl. Om de kwaliteit van de wandelingen te waarborgen, heeft de groep per gids een maximale omvang. Als u zich niet aanmeldt kan het zijn dat u niet mee kunt.

Er worden maandelijks wandelingen georganiseerd. De volgende wandeling is op zondag 2 juni en is een themawandeling over de runderen in het gebied.

Voor meer informatie zie ook de website van de Federatie Broekpolder: www.federatiebroekpolder.nl.

GEEF UW MENING!!

Laat weten wat u vind. Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *