Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

LANCERING VEGAN BUSINESS

In Rotterdam is het Vegan Business gelanceerd. Het platform richt zich op plant-based nieuws uit het Nederlandse bedrijfsleven. “Het afgelopen jaar jaar zagen we een enorme toename van duurzame initiatieven van Nederlandse bedrijven en ondernemers”, zegt platformmanager en oprichter Willo Schröer.

Vegan Business is een essentieel nieuwsplatform voor iedereen die zich professioneel bezighoudt met de productie, distributie en marketing van plantaardige productenen diensten. “Aan de hand van exclusief nieuws op www.veganbusiness.nl nemen we de plant-based ontwikkelingenin het Nederlandse bedrijfsleven onder de loep.”

Schröer vervolgt: “Ons nieuws is niet alleen relevant voor startende ondernemers, maar ook voor producenten, leveranciers, supermarkten en productmanagers. Ookzien we dat in duurzaamheid geïnteresseerde consumenten hun weg naar het platform weten te vinden.”

Vegan Business is onderdeel van het in de Spaanse Kubus gevestigde PVT Entertainment & Management, dat in 2007 werd opgericht door Peter van Terheijden. Tot PVTbehoort ook Vegan Casting, de allereerste Nederlandse agency voor artiesten die de visie van bewust duurzaam leven delen. Persberichten voor Vegan Business kunnen worden gemaild naar: info@veganbusiness.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *