RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

LAATSTE WEEK GROEPSAANKOOP ZONNEPANELEN MAASSLUIS

MAASSLUIS- De door de gemeenten Maassluis en Schiedam gesteunde groepsaankoop van zonnepanelen gaat z’n laatste week in. De veiling van SamenZonneEnergie heeft een hoge korting opgeleverd voor deelnemers in Zuid-Holland. Dit heeft ervoor gezorgd dat al meer dan een kwart van de mensen die zich hebben ingeschreven het aanbod hebben geaccepteerd.

Zonnepanelenleverancier SolarNRG heeft de veiling van de groepsaankoop gewonnen. De uiteindelijke prijs voor een zonnepanelensysteem is door de succesvolle veiling gemiddeld 29% lager dan de actuele marktprijs. SolarNRG biedt alle deelnemers een kwalitatief hoogwaardig systeem op maat aan. Alle deelnemers hebben hun persoonlijk aanbod voor een compleet zonnepanelensysteem ontvangen.
Bij alle deelnemers die het aanbod accepteren wordt het dak geschouwd door middel van satellietbeelden. Hiermee kan nauwkeurig worden berekend hoeveel zonnepanelen op een dak passen. Het verwachte rendement van de zonnepanelen en het energieverbruik van het huishouden bepalen welk aantal zonnepanelen het meest rendabel is.

De investering in een zonnepanelensysteem verdient zich veelal tussen de 6 en 10 jaar terug, waarbij het zonnepanelensysteem ruim 25 jaar mee gaat. De nieuwe zonnepaneleneigenaren zullen dus zeker een kwart eeuw flink besparen op hun energierekening. Naast een aanzienlijke besparing voor de deelnemers op hun energierekening wordt bovendien door de groepsaankoop een grote stap gezet naar een duurzamer Zuid-Holland met nu al meer dan 1.200 nieuwe systemen in het vooruitzicht.

Geïnteresseerden kunnen zich nog gratis en vrijblijvend voor de groepsaankoop inschrijven om te profiteren van het aanbod. Inschrijven is mogelijk via www.SamenZonneEnergie.nl. Nieuwe deelnemers ontvangen direct een persoonlijk aanbod van SolarNRG. Iedereen heeft tot uiterlijk 9 mei de tijd om te beslissen of zij het aanbod accepteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *