Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

LAATSTE SNACKPAVILJOEN HOEK VAN HOLLAND GESLOTEN

HOEK VAN HOLLAND- Het allerlaatste snackpaviljoen aan de Strandweg in Hoek van Holland heeft vandaag de voordeur en de luiken gesloten. Vanaf een briefje achter het glas van de voordeur valt te lezen: β€˜Ina’s Snackbar is op zaterdag 5 oktober de gehele dag gesloten in verband met het vieren van Ina haar 65-ste verjaardag.’ Pech voor de vele liefhebbers van een patatje Joppiesaus en nog veel meer, want Ina heeft een goede reputatie onder grote groepen fietser en dagjesmensen.

Het houten snackpaviljoen van Ina aan de grote parkeerplaats is al vele jaren elke dag geopend. Ina is daarmee de laatste der Mohikanen. Ooit stond de Standweg vol vergelijkbare frietkotten, maar inmiddels is alleen het bedrijf van Ina nog over. En de 65-jarige uitbaatster denkt nog lang niet aan stoppen.

Op 14 september 2015 sloot Snack40 aan de Standweg zonder veel ophef het rolluik voorgoed. Dit paviljoen van Wil Kooiman – Kalishoek is allang afgebroken. Maar Ina houdt stand en wie haar alsnog wil feliciteren kan morgen weer bij haar terecht.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

7 reacties op “LAATSTE SNACKPAVILJOEN HOEK VAN HOLLAND GESLOTEN

  1. Van harte gefeliciteerd met je 65e verjaardag. Ina heeft al vele jaren de beste patat van Hoek van Holland. Via het project Waterweg centrum heeft de gemeente Rotterdam haar frietzaak verplaatst. Had veel voeten in de aarde. Maar gelukkig is het toch gelukt. Vele mensen uit de Hoek en omstreken zijn blij dat ze voorlopig nog niet stopt. Respect, Ina, good luck.

  2. Van harte gefeliciteerd met je 65 ste verjaardag , fijn dat je nog door gaat met de friettent .
    Wij komen graag uit Maassluis bij jou heerlijke verse frietjes eten uit een puntzak !!

  3. Ina heeft echt de lekkerste patat van Hoek van Holland! Werkelijk. Geloof je het niet? Ga maar proeven! Van harte gefeliciteerd Ina!

  4. Van HarteGefeliciteerd met u verjaardag tot volgende week ,komen we weer heerlijke frite,s eten en fijn dat je gewoon door ga πŸŒΊπŸ‘πŸ€—

  5. Van harte gefeliciteerd Ina. Doorgaan he . Houd je jong. Succes verder in deze moeilijke tijden. Kees Hofland hoekse vishandel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *