Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

LAATSTE KANS AANMELDEN ’30 SECONDS TOERNOOI’ VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Aanstaande woensdag 11 september is het zover: dan begint het spelletjesseizoen weer. Bij Grand Café Alba’s organiseert Teyt Entertainment (Tjerk van der Ende en Yke Takens) een 30 Seconds Toernooi. Na een succesvolle pilot in juli kruisende verschillende teams opnieuw de degens.

Het populaire bordspel 30 Seconds draait om het raden van namen en woorden. Op een speelkaart staan begrippen, bijvoorbeeld bekende personen of steden. Eén van de teamleden omschrijft binnen 30 seconden zovele mogelijk namen of woorden,zonder een deel van de oplossing te noemen, te vertalen of een rijmwoord te gebruiken.

Het spel van Teyt Entertainment is uniek: met een eigen speelbord, kanskaarten en wel meer dan 1000 unieke speelkaarten met begrippen, variërend van bekende Nederlanders tot geografische plaatsen. En van bekende tv-series tot historischegebeurtenissen.

Aanmelden voor 30 Seconds kan nog steeds. Deelnemen kan in teams van 2 of 3 personen. Deelname aan het toernooi bedraagt 5 euro per persoon.

Aanmelden kan via: www.teytentertainment.nl/aanmelden-30-seconds-toernooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *