Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

LAATSTE EDITIE ‘TALK OF THE TOWN’ VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- In de komense editie van Talk of the Town gaat host Tjerk van der Ende in gesprek met de gemeente en retaildeskundige Tony Wijntuin over de Vlaardingse binnenstad: hoe maken we het centrum van onze stad weer levendig?

Op vrijdagavond 3 juli vindt de laatste editie van de Vlaardingse talkshow Talk of the Town van dit seizoen plaats. De afgelopen weken maakte de redactie vanwege de corona-maatregelen meerdere online edities. Nu de maatregelen zijn versoepeld, is de show niet alleen via de Facebookpagina van de Stadsgehoorzaal te bekijken, maar mag het theater ook weer 100 Vlaardingers verwelkomen in de grote zaal.

In Talk of the Town praten we met bekende Vlaardinger Astrid Kerseboom, die als presentatrice van het NOS-journaal een roerige periode achter de rug heeft. Als derde tafelgast vertelt schrijver Alex Boogers over zijn nieuwste boek, dat begin 2020 uitkwam en over schrijver zijn in Corona-tijd. Als afwisseling tussen verschillende interviews is er ook een podium voor columniste Dappere Britt, muziek van Copperhead County, Petje op-Petje af, de Vlaardingse test van een lokaal product en de beruchte ‘kruk’ waar dit keer ChristenUnie/SGP-raadslid Erik van Pienbroek ondervraagd zal worden.

Datum: 3 juli 2020
Tijd: 20:30
Kaarten: https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/talk-of-the-town-3-juli

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *