Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

KWALITEIT BOMEN HOEK VAN HOLLAND ONDUIDELIJK

HOEK VAN HOLLAND- Nog altijd is niet duidelijk hoe het staat met de kwaliteit van de bomen in de Prins Hendrikstraat in Hoek van Holland. De PvdA had in juni al om een duidelijke analyse gevraagd, maar krijgt die niet tijdens de vergadering van de gebiedscommissie. Thijs Arend, (Projectmanager) laat weten: “Bij ons ging het over de drie specifieke bomen. Deze worden gerooid en vervangen door drie nieuwe bomen. Wat betreft de andere bomen; er staat mij in ieder geval bij dat het een klus is van Stadsbeheer, gewoon eigenlijk over de hele lengte van de Prins Hendrikstraat.”

Commissielid Ineke Vos (PvdA) heeft vorige maand al openlijk haar twijfels uitgesproken. Onderzoek zou hebben uitgewezen dat drie bomen ten dode zijn opgeschreven. De drie bomen staan pal voor de nieuwbouw op het veld van de voormalige korrelbeton. De overige bomen in de straat – die de bouwwerkzaamheden niet in de weg staan – hebben geen gezondheidsproblemen.

Dit jaar wordt in de Prins Hendrikstraat alsnog gestart met de bouw van bijna tachtig appartementen voor 55-plussers door Ballast Nedam.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *