Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

KUNST VOOR ONDER DE KERSTBOOM SCHIEDAM

SCHIEDAM- Deelnemers van Stichting KunstWerkt in Schiedam tonen kunst voor onder de kerstboom. Klein werk wordt aangeboden voor kleine prijzen.

Kunstenaars en belangstellenden ontmoeten elkaar in traditioneel gezellige sfeer, onder het genot van een (gratis) hapje en een drankje. U bent van harte welkom!

De lijst van deelnemende kunstenaars vindt u op de website van KunstWerkt.

Speciaal voor de Kaarsjesavond, dé avond waarop in Schiedam de duizenden lampjes in de kerstboom worden ontstoken, opent de KunstKerst al op donderdag 12 december van 17.00 tot 21.00 uur.

Zie www.kaarsjesavondschiedam.nl

Op vrijdag 13 december is er een feestelijke avond met muziek van Magdalena Kalocìnska Duinhouwer (zang) en Marijn van der Linden (gitaar) vanaf19.30 uur. Zij spelen Poolse liedjes met bossanova muziek.

Afsluiting zondag 22 december

Word Vriend van Stichting KunstWerkt!

Vanaf 25 euro per jaar kunt u Vriend worden en de stichting ondersteunen in haar activiteiten. U ontvangt de ‘Vrienden-nieuwsbrief’en uitnodigingen voor de exposities.
Bij veel exposities zijn er exclusieve ‘previews’ voor Vrienden waarbij rondleidingen worden georganiseerd door de betreffende kunstenaar(s).
Bovendien wordt u uitgenodigd voor de speciale Vriendenbijeenkomsten en krijgt u korting bij aankoop van een kunstwerk.
Word Vriend tijdens de KunstKerst en krijg meteen al korting op al uw aankopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *