Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

KUNST VAN VERZAMELEN HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- Stichting KUnSTPLAATS Hoek van Holland opent het seizoen vanavond met een presentatie door Henk van der Lugt in Café Harwich. Van der Lugt zal vertellen over zijn verzameling Hoekse ansichtkaarten en foto’s.

KUnSTPLAATS presenteert dit jaar haar activiteiten onder de titel ‘De kunst van het verzamelen’. Er staat weer een dichtwedstrijd op het programma en verder activiteiten waarbij kunstzinnige uitingen op een verrassende manier worden gekoppeld aan het rijke Hoekse erfgoed. Verder biedt de website www.stichtingkunstplaats.nl inwoners van Hoek van Holland en omgeving een podium voor hun verzameling.

De presentatie door Henk van der Lugt vindt plaats in Café Harwich, Rietdijkstraat 106-A, 20.00 uur (zaal open 19.30 uur). Henk van der Lugt, muzikale intermezzo’s Babette Zwinkels.
Toegang 7,50 (inclusief koffie bij binnenkomst en een snack in de pauze). Reserveren noodzakelijk. Schrijf in bij het VVV, of mail naar info@stichtingkunstplaats.nl.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *