Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

KOSTEN PROOSJE-MUNTJES VRIJWILLIGERS SCHIEDAM: 60.000 EURO

SCHIEDAM- Wethouder Patricia van Aaken (CDA) is niet van plan dit jaar alsnog Proosje-muntjes beschikbaar te stellen als waardering voor de vrijwilligers in Schiedam. Het uitdelen van de muntjes heeft de gemeente vorig jaar 60.000 euro gekost. Enkele jaren terug was dit nog 15.000 euro. In plaats van de muntjes (drie per vrijwilliger met een gezamenlijke waarde van 15 euro) worden de vrijwilligers aanstaande zaterdagochtend uitgenodigd voor een gratis bezoek aan de bioscoop.

De wethouder laat het eventueel weer verstrekken van de muntjes per volgend jaar over aan de gemeenteraad. Daarvoor moet het onderwerp binnenkort op de agenda worden geplaatst van de raad. Van Aaken: “Mochten we met elkaar dat gesprek aan willen gaan en we zeggen, we vinden dat onze vrijwilligers dat waard zijn, dan zou ik dat wel een plek in de begroting willen geven die ook passend is. Op dit moment hebben we de begroting ingediend. Dus ik wil de vrijwilligers gesproken hebben en de budgetten goed in beeld hebben.”

Monique Rotteveel (LOS): “Vorig jaar alleen al 16.000 euro uitgegeven aan het uitreikingsfeest.”
Het ongenoegen over het ontbreken van de muntjes voor de vrijwilligers is aangezwengeld door raadslid Monique Rotteveel (LOS). Zij merkt op dat vorig jaar alleen al 16.000 euro is uitgegeven aan het uitreikingsfeest. Rotteveel: “Dat zijn bedragen waarvan je denkt, waar gaat het allemaal over.”

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “KOSTEN PROOSJE-MUNTJES VRIJWILLIGERS SCHIEDAM: 60.000 EURO

  1. Nou mevrouw Aaken hartelijk bedankt voor niks we weten weer waar we staan zou nog wat anders zijn als we een kaartje zou krijgen dat we met de familie konden gaan op een normalen tijd in plaats van in de ochten op zaterdag maar goed dadelijk zijn er weer gemeenten verkiezingen en fb is krachtig medium dus allen vrijwilligers zullen niet op u gaan stemmen dus hoop dat het waard is de vrijwilliger zo behandelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *