Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

KORT GEDING TEGEN QR-PAS BIJ ZWEMBAD VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De Stichting Water- & Zwemveiligheid (NSWZ) bereidt een kort geding voor om een einde te maken aan de QR-controle bij zwemlessen in het Vlaardingse zwembad De Kulk. De stichting beschikt, naar eigen zeggen, over ouders om de zaak te ondersteunen. Dat laat de stichting weten aan de Vlaardingse politiek. Volgens het stadsbestuur ligt de exploitatie van het zwembad niet bij de gemeente, maar bij een zelfstandige rechtspersoon.

De NSWZ wil de zaak groot aanpakken. Men zou al per gemeente beschikken over ouders die de QR-code niet wensen, zodat het hier 345 individuele zaken betreft. Shiva de Winter (NSWZ): ‘Hierop zit ikzelf, maar ook u, als gemeenten evenals het ministerie van justitie en veiligheid hoogstwaarschijnlijk niet te wachten. Ik hoop op een wijze besluitvorming in deze ten behoeven van de nu 15.000 oplopend naar 30.000 zwemlesleerlingen die over zes maanden zomervakantie hebben en hiermee een hoog potentieel risico lopen.’

De juridische procedures tegen de QR-codes worden namens de NSWZ gevoerd door het advocatenkantoor van mr. Bart Maes. Hij heeft inmiddels al meerdere processen verloren tegen de Staat bij het aanvechten van de hoax.

De toegang met QR-pas zou dienen ter bestrijding van een fictief virus met de dodelijkheid van een griep. Aan de QR-pas is een wereldwijde prikcampagne gekoppeld met een ongecontroleerde, experimentele gentherapie, waaraan, alleen in de EU, nu al tienduizenden mensen zijn overleden. Haalt u binnenkort niet ‘vrijwillig’ de zogenaamde ‘boosterprik’ dan vervalt alsnog uw QR en staat u in de rij bij de ‘wappies’, die dit allemaal al vanaf het begin hebben voorspeld.

3 reacties op “KORT GEDING TEGEN QR-PAS BIJ ZWEMBAD VLAARDINGEN

  1. Hoe zeer ik het initiatief ook waardeer ze gaan die rechtszaak verliezen met die D66 rechters
    Alles is gecorrumpeerd!
    wel HEEEEEL VEEL succes!!

  2. Alle maar dan ook echt ALLE instituten zijn overgenomen door extreemlinks de laatste XX jaar, dit is dus het resultaat.
    Hier kom je ook niet zomaar 123 vanaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *