Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘KOOP EN WIN’ ROND PROVENIERSBRUG SCHIEDAM

Tot 16 oktober zijn er werkzaamheden aan de Proveniersbrug. Met als doel dat er geen afname van bezoek aan ons centrum mag ontstaan zullen het Centrummanagement en de gemeente Schiedam de succesvolle Koop en Win kassabonnenactie herhalen.
Tot 16 oktober zijn er werkzaamheden aan de Proveniersbrug. Met als doel dat er geen afname van bezoek aan het centrum mag ontstaan zullen het Centrummanagement en de gemeente Schiedam de succesvolle Koop en Win kassabonnenactie herhalen.

SCHIEDAM- Het Centrummanagement en de gemeente Schiedam herhalen de succesvolle Koop en Win kassabonnenactie uit 2013. Door werkzaamheden aan de Proveniersbrug wordt voor een afname van bezoek aan het centrum van Schiedam gevreesd.

Afgelopen week zijn er 43.000 enveloppen huis aan huis verspreid in Schiedam en via de ondernemers in het centrum van de stad. Klanten kunnen  50,- euro aan kassabonnen, van aankopen in Schiedam centrum,  in een envelop doen en tot 24 oktober bij de inleverpunten inleveren. Uit de ingeleverde enveloppen worden 60 winnaars getrokken. De 60 winnaars ontvangen een waardebon van 100,- euro. Deze waardebonnen zijn tot 31 januari 2016 te verzilveren bij de meer dan 70 deelnemende bedrijven.

Meer informatie en de voorwaarden vindt u HIER. Meer informatie over de werkzaamheden aan de Proveniersbrug en de ‘s-Gravelandseweg treft u HIER.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *