RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

KONINGSHOEK MAASSLUIS LOKT MET GRATIS PARKEREN EN WC’S

MAASSLUIS- Het vernieuwde winkelcentrum Koningshoek in Maassluis maakt op een ludieke wijze duidelijk dat goed voor elkaar zijn heel simpel is. Bij Koningshoek zelf kunt u gratis parkeren. Het vernieuwde Koningshoek heeft ook gratis schone wc’s, een speelplaats voor kinderen en een overdekt centrum. Op deze manier wil het vernieuwde winkelcentrum iets teruggeven aan het winkelende publiek.

Ook zijn bushokjes in Naaldwijk en ‘s-Gravenzande omgetoverd tot ware koningstronen en voorzien van rode lopers. Daarnaast zijn verschillende parkeerplaatsen in Vlaardingen en Schiedam van gratis plekken voorzien met vriendelijke gastheren die het winkelende publiek ondersteunden bij het inladen van hun spullen.

Na de grote verbouwing biedt het Maassluise winkelcentrum een breed assortiment van winkels aan. Zo vindt u er grote retailers, maar ook de plaatselijke ondernemers. Naast de drie supermarkten is er ook een versstraat als aanvulling is op uw dagelijkse boodschappen. Met meer dan vijfenzestig winkels en horeca is Koningshoek het kloppende winkelhart van Maassluis.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *