RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

KONINGSHOEK FESTIVAL MAASSLUIS

koningshoek 3MAASSLUIS- Dit weekend is het eerste gratis Koningshoek Festival in Winkelcentrum Koningshoek in Maassluis. Tot en met zondag verandert Koningshoek voor een lang weekend in een heus festivalterrein.

Entertainment in én om het winkelcentrum in de vorm van theater, foodtrucks, muziekoptredens, een Festival Market, kinderactiviteiten en veel leuke festivalaanbiedingen. Een primeur in Maassluis, waarbij zowel in als om (parkeerterrein Uiverlaan) het winkelcentrum van alles te beleven valt.

Het parkeerterrein aan de Uiverlaan wordt omgetoverd tot een openlucht restaurant waar diverse foodtrucks hun streetfood verkopen. De bar zorgt voor de nodige drankjes en ook aan de kinderen is gedacht. Zij kunnen zich vermaken in de Toost Bios, op het springkussen en met tafelvoetballen. Vanuit de podiumcontainer, welke ingericht is als jaren ‘30 woonkamer, wordt heerlijke relaxte muziek gespeeld.

Op zaterdag zijn er binnen in het winkelcentrum drie muziekpleinen te vinden. Op de Fruitcompany Stage vindt u klassieke, jazz- en bluesmuziek. Op de Avanti Stage nemen de DJ’s u mee in de wereld van hippe lounge, rap- en jazzmuziek, terwijl u bij de Zeeman Stage kunt genieten van de muzikale klanken van singer/songwriters en livebands.

Speciaal voor de kinderen is er op zondag een kinderprogramma, met een knutselhoek en professionele schmink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *