RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

KONING MET PRO-CBDC ECHTGENOTE IN ROTTERDAM

ROTTERDAM- ‘Max keuvelt een beetje leuk met het plebs, het grauw, maar in het geniep ramt ze tegen de zin van het volk, het parlement en tegen de grondwet in met haar kongsi er een digitale dictatuur doorheen vanwege ‘inclusie’. Dat concludeert economiejournalist Arno Wellens bij het volgen van de Koninklijke toer door Rotterdam.

De woorden van Wellens staan niet op zichzelf. Het ministerie van Financiën is al enige tijd bezorgd over de negatieve reacties die de echtgenote van Koning Willem-Alexander oproept met haar uitspraken over de digitale euro. Daarom heeft het ministerie haar verzocht om terughoudender te zijn. Het is niet duidelijk of ze daar inmiddels al enig gehoor aan heeft geven.

Op de G20 in Bali hield Maxima nog een vurig pleidooi aan wereldleiders voor het invoeren van een digitale centrale bankmunt (CBDC). Máxima zou de munt bovendien graag wereldwijd gekoppeld zien aan een digitale identiteit. Máxima is speciaal pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling. In die functie zet zij zich in voor laagdrempelige financiële diensten voor armen en kleine middenstanders. Volgens de echtgenote van de Koning kan de digitale euro bij die missie een behulpzaam middel zijn.

Technisch en staatsrechtelijk gezien is Maxima als echtgenote van de Koning slecht prinses, maar ze mag de titel Koningin voeren, ook al heeft ze die titel officieel niet. De Monarch van het Koninkrijk der Nederlanden heeft altijd een koning. Beatrix, Juliana en Emma waren dus Koning en koningin tegelijkertijd en daarmee hun gemalen, prinsen.

5 reacties op “KONING MET PRO-CBDC ECHTGENOTE IN ROTTERDAM

 1. Nederlanderschap afnemen en terugsturen naar Argentinië. Wegwezen met dat mens. Bariloche, nazi’s, Estancia San Ramon, Bernhard, Peron Videla en Zorreguieta ga daar eens wat over lezen. Dan weet je met wat voor gajes je te maken hebt. De laatste-tango-in-bariloche.

  1. Verdedig onze financiële Vrijheid
   Zeg Neen !! tegen Digitale ID
   Zeg Neen !! tegen Digitaal Geld
   Alles draait om controle en niet voor uw gemak zoals men last uitschijnen. Betaal Cash Of willen jullie in deze waanzin?

 2. Deze Argentijnse moet door haar gemaal teruggefloten worden, haar eigen land bevindt zich al jaren in een economische malaise. Helaas is Willem een zwakkeling zonder uitstraling en heeft zij de broek aan. Slecht voor Nederland. En de menigte maar met oranje vlaggetjes zwaaien..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *