Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

KOMT DE HULP VAN HET JAAR UIT SCHIEDAM OF OMGEVING?

hulpvanhetjaar_persfoto3 (Small)SCHIEDAM- De Nationale Hulpgids organiseert ook dit jaar weer de Hulp van het Jaar verkiezing. Cliënten, collega’s en familie kunnen hun favoriete hulp nomineren. De Nationale Hulpgids vindt het belangrijk dat de hulpen in het zonnetje gezet worden en gaat daarom ook in 2015 op zoek naar de beste hulp van het jaar.

Goede en betrouwbare hulpen zijn zeer belangrijk voor hulpvragers, die tegenwoordig vaak met minder budget een beroep op zorg moeten doen. De Nationale Hulpgids gaat daarom op zoek naar de hulpen die met veel plezier en toewijding hun werk in de (kinder)opvang, thuiszorg, schoonmaak, begeleiding of verzorging doen. De oppas die uw kind weer helemaal laat opbloeien, de thuiszorgmedewerker waar oma elke week naar uitkijkt, de begeleider die de mogelijkheden van uw beperking ziet: ze kunnen allemaal genomineerd worden. Klik HIER.

 Verdient uw hulp de titel Hulp van het Jaar 2015? Laat dan uw waardering blijken door hem/haar te nomineren voor Hulp van het Jaar. Het draait in de Hulp van het Jaar verkiezing om het persoonlijke verhaal. Wat maakt uw hulp zo speciaal? Van 7 september tot en met 18 oktober kunnen cliënten, collega’s en familie een hulp nomineren. Het publiek kan vervolgens stemmen op de hulp die zij het beste vinden. De winnaar zal in de week van 16 november 2015 bekend gemaakt worden en krijgt de felbegeerde titel Hulp van het Jaar 2015 en een welverdiende ballonvaart van Nationale Ballonvaartbon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *