Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

KOMKOMMEREN BIJ OMROEP VLAARDINGEN VANAF STADSSTRAND

VLAARDINGEN- Omroep Vlaardingen komkommert vrolijk door. Wellicht dat door de hoge temperaturen de komkommers wat slap gaan worden… Aan de gasten op het Stadsstrand zal het in ieder geval niet liggen.

In Komkommeren ontvangen Tjerk en Yke vrijdag 7 augustus wethouder Jacky Silos. Silos is wethouder van onder meer zorg, jeugd en onderwijs. Verder ontvangen Tjerk en Yke MMA-vechter Costello van Steenis. De Vlaardinger vecht voor Bellator en is de coronacrisis doorgekomen dankzij een uitvlucht naar de plek waar hij opgroeide: de Spaanse kust.

Verder is er aandacht voor Willy Atema, die met haar rubriek waarin Vlaardingers verhalen vertellen succesvol was tijdens de lockdowb. En ze heeft goed nieuws. In het laatste uur is Daniël Gerritsen te gast. In 2018 deed hij mee als Lijst Gerritsen (met de ondertitel Vlaardingen Nederlands en Vrij) aan de Vlaardingse gemeenteraadsverkiezingen, maar wist geen zetel te bemachtigen. Verder is de politiek betrokkene vaak te vinden bij protesten en demonstraties en lijkt hij van plan om in de toekomst nog eens een poging te wagen om de politieke arena te betreden.

Gesprekken en spelletjes met de gasten worden afgewisseld met sfeerreportages op het strand. De presentatie is in handen van Tjerk van der Ende en Yke Takens.

Komkommeren met Tjerk en Yke is tot en met eind augustus elke vrijdag te beluisteren van 17.00 tot 20.00 uur via 107.8 FM, www.omroepvlaardingen.nl of DAB+.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *