WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

KOMEDIE OPVLIEGERS SCHIEDAM

SCHIEDAM- Een herkenbare komedie rond de overgang is vanavond te zien bij het Theater aan de Schie in Schiedam.

opvliegers 2De overgang geen sexy onderwerp? Jawel hoor, bewijzen Anne-Mieke Ruyten, Antje Monteiro, Anousha Nzume en Hymke de Vries in de komedie Opvliegers. In dit muzikale feestje spelen zij vier vriendinnen die op vakantie gaan naar Bali. De menopauze is niet het enige thema dat onder de zon wordt besproken. Opvliegers, nachtelijk zweten, vergeetachtigheid, mood-swings; ze komen allemaal voorbij in de vorm van herkenbare verhalen, bizarre sketches en swingende songs.

Vier vriendinnen gaan voor de vijfde keer op vakantie met hun reisclub De Opvliegers. Maar op Bali komen ze ook zichzelf tegen. Alle vier de dames (Anne-Mieke Ruyten, Antje Monteiro, Anousha Nzume en Hymke de Vries) staan aan het begin van of zitten midden in de overgang. Hoe gaan ze ermee om? En welke problemen komen ze tegen? Een ding is zeker: ze komen anders thuis dan hoe ze vertrokken. Sexy. Swingend. Hilarisch. Ontroerend. En soms ook gewoon vreselijk warm…

Opvliegers is een sexy, swingende en herkenbare komedie voor alle vrouwen die de overgang al achter de rug hebben, er tegenaan hikken of er juist midden in zitten. En avond over, voor en door vier prachtige vrouwen.

Toegang tot deze voorstelling is 25,00 euro. Kaarten reserveren voor deze voorstelling kan via het bespreekbureau, geopend op dinsdag van 13.00 – 16.00 uur en één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Telefonisch is de kassa bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 – 16.00 uur op telefoonnummer (010) 2 467 467 en één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Online reserveren kan 24 uur per dag via www.theateraandeschie.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *