RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

KOEN KEGEL (D66) WORDT ZEKER GEEN WETHOUDER VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De D66-fractievoorzitter Koen Kegel wordt zeker geen wethouder in het huidige stadsbestuur van Vlaardingen. Daarover is informateur Eric van der Burg (VVD) duidelijk. Van der Burg zegt in de uitzending van Omroep Vlaardingen dat de kwestie van het trollengedrag door Kegel wel aandacht heeft gekregen, maar kort. Van der Burg: “D66 heeft vrijwel meteen aangegeven met een kandidaat van buiten te zullen komen en dus niet met Koen Kegel.”

Kegel is onlangs door de mand gevallen als heuse internet-trol. De D66’er heeft onder een valse naam een reactie geplaatst onder een nieuwsbericht op deze site, zogenaamd als ‘Edward’.

Het is wel redelijk zeker dat D66 een wethouder gaat leveren. Daarnaast wordt gerekend op de gedoogsteun van de SP-zetelrovers (fractie Kerkhof). Op basis van de gevoerde gesprekken met de informateurs is daarnaast een plaats in het college voor Leefbaar Vlaardingen het meest kansrijk. Mocht dat allemaal niet lukken dan zijn PvdA en CU-SGP in beeld, meent Van der Burg.

Fractievoorzitter Stefanie Solleveld (PvdA) zegt in een eerste reactie voor de microfoon van Omroep Vlaardingen zichzelf niet te herkennen in het verslag van de informateurs. Zij wil niet zonder meer terug naar een traditioneel college met oppositie.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *