Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

KOEN KEGEL (D66 VLAARDINGEN) KOMT WEG MET EXCUSES

VLAARDINGEN- Fractievoorzitter Koen Kegel (D66) heeft vanavond openlijke zijn excuses aangeboden aan alle Vlaardingers en specifiek aan zijn collega raadsleden, de burgemeester, het college en alle ambtenaren. Kegel is het afgelopen weekend door de mand gevallen als heuse internet-trol.

Kegel: “Ik had niet onder een schuilnaam moeten reageren en zal dit uiteraard nooit meer doen. Voor die fout heb ik daarom afgelopen zaterdag direct publiekelijk excuses gemaakt. Dit schaadt het aanzien van de politiek en onze stad. Ik zal hard werken om het vertrouwen bij u en alle Vlaardingers terug te winnen door te laten zien dat ik hiervan heb geleerd, zodat u mij hopelijk weer als positief en constructief raadslid kan zien.’

De D66’er heeft onder een valse naam een reactie geplaatst onder een nieuwsbericht op de site van Webradio Torpedo. Daarin haalt Kegel uit naar wethouder Frans Hoogendijk (ONS) wiens positie op dat moment al wankelt. Kegel schrijft, zogenaamd als ‘Edward’: “Nu heeft de wethouder zichzelf en Vlaardingen ook nog eens voor schut gezet. Dus die zal ook wel ontslagen worden.”

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *